Photovoltaic installer
Al 18.000
tevreden klanten !

De condensatie gasketel

Bespaar tot 35% op uw gasrekening

Een dekking tot 500m² met een compacte ketel

Belangrijke premies bij aankoopTot 20% besparing in vergelijking met een klassieke gasketel.
 

Condensatie gasketel : een rendabele investering

Vraag naar de premies waarop
u recht hebt !


Uw premie bij het installeren van een condensatie gasketel

Ons product gamma : Viessmann, Junkers en Vaillant.


Condensatie gasketel : onze producten


De condensatie gasketel


De condensatie gasketel gaat samen voor het verbeteren van een conventionele ketel.

Deze laatste gebruikt slechts gedeeltelijk het calorie potentieel van het verbrandingsgas. De rest, wat men verlies noemt, vergaat in rook en is verloren.

Deze ketel is ontworpen om deze gebreken te benutten en kan zo een onvergelijkelijk rendement bekomen, Wie rendement zegt, zegt gasverbruik vermindering.Rentabiliteit van een condensatie gasketelIs het nodig om uw ketel te veranderen ?

Ten opzichte van een atmosferische ketel van 10 jaar geleden, geeft deze ketel een besparing die kan oplopen tot 35 %. Dit is te wijten aan volgende factoren :

  • De oude ketels geven slechts een rendement van 90% van de brandstof, in vergelijking met re recente condensatiemodellen.
  • Meestal waren deze te groot voor het rendement die ze gaven.
  • Deze waren zeer gevoelig voor verlies : deze warmden snel op, maar bij een pauze koelde deze dan ook snel af, met een groot warmteverlies in de ruimtes rechtstreeks door de schoorsteen. 


Premies waarop u recht hebt

Hulpverlening in Wallonië en Brussel :

  • Het écopack is een lening aan 0% dat toegekend wordt door het Waalse Gewest, voor renovatie werken te financieren om de energieprestaties van uw woning te verbeteren. Investeren zonder renten te betalen.
  • De Groene Brusselse Lening is een lening met een rentevoet van 0% opgesteld door Brussels leefmilieu, voor renovatie werkten te financieren om de energieprestaties van uw woning te verbeteren.

Premies volgens regio :

  • 200 € Waalse Gewest (Toenemend volgens uw inkomen) ;
  • 500 € Brussel Hoofdstedelijk  Gewest (Toenemend volgens uw inkomen) ;
  • Variable premie in het Vlaamse Gewest.

Werking van een condensatie gasketel

Het basisprincipe van een condensatieketel is het gebruik van de calorieën opgevangen in de rookgassen.

Een conventionele gasketel ziet zijn temperatuur stijgen tot meer dan 200°C dus het is interessant om deze warmte te gebruiken in plaats van deze te laten verdampen in de schoorsteen.

Door deze calorieën terug te winnen, bereikt de condensatie ketel een verbrandingsrendement van meer dan 105% !   


Onze condensatie gasketels merken


Maakt deel uit van de Groupe Bosch, het bedrijf Junckers is sinds meer dan 100 jaar actief in ver verwarmingssector. De sterke punten die bij Junckers naar voren treden zijn kwaliteit en hoogwaardige technologie.


Sinds meer dan 90 jaar is Viessmann de verwarmingsspecialist. Viessmann blijft op dit vlak de belangrijkste technologieën ontwikkelen, en biedt oplossingen op maat voor alle energiebronnen.


Vaillant

Sinds meer dan 100 jaar, als één van de internationale leiders op het vlak van verwarming, Vaillant biedt ecologische verwarmingssystemen met laag energieverbruik, voornamelijk gebaseerd op hernieuwbare energieën.